Bericht van Aafje vanaf Misty Mountains

Hallo allemaal,

Ik heb een fijne ochtend gehad. En een lekkere boterham gegeten. Ik wil wel een keer skypen, maar de internetverbinding is niet zo goed hier. Ik vind het zo leuk als jullie mijn berichtje lezen.

We hebben olifanten en giraffe gezien en nog heel veel andere dieren. En gisteren ook een paar sprinkhanen hier bij het huisje. Die had Floris gevonden en ik vond ze heel mooi. Ze waren heel groot. We zien ook veel mooie vogels en er zijn wel vijf pauwen hier! Pas was een mannetje zijn veren aan het showen. Een van de vrouwtjes pauwen vond dat niet leuk en ging hem toen pikken.

We zijn al een paar keer naar het strand geweest en hebben daar schelpen gezocht. Dat vond ik ook erg leuk. Er waren heel hoge golven. Ik vond het wel een beetje jammer dat we toen weer weggingen.

Pas hebben we iets heel stoers gedaan. Toen gingen we heel hoog van boom naar boom zwieren. Ik had een speciale tuigbuidel aan zodat je beschermd wordt. Er zat ook een flesje water in. Ik vond het leuk en had een speciale gil; jiehaa! Dat moest van de meneer, je moest heel grappig gillen. Ik mocht ook een paar keer alleen. De andere keer ging ik samen met de meneer. Papa heeft een filmpje ervan gemaakt. Kunnen jullie dat zien? Toen we klaar waren moesten we nog een stukje lopen. De meneer had mijn tuigje uitgedaan, omdat hij dacht dat dat te zwaar voor me zou zijn om te lopen. Maar dat was helemaal niet zo. Ik heb toen heel erg gehuild tijdens het lopen en toen heeft hij hem weer omgedaan. Toen was ik ook weer net zo stoer als de jongens. Dat wilde ik. Toen we weer terug waren hebben we nog een lekkere tosti gekregen.

Doei, veel plezier van Aafje


0 gedachten over “Bericht van Aafje vanaf Misty Mountains

 1. Marjonne Beantwoorden

  Hallo Aafje, wat een leuk bericht van jou. Ik heb je filmpje gezien en vind het erg stoer van jou om zo hoog te zwieren. Hebben ze in Afrika ook lekker brood en tosti’s? Eet je ook veel nieuwe dingen die je thuis nog nooit hebt gegeten? Jullie zien en ontdekken veel nieuwe dingen. Leuk hoor! Veel knuffels van Marjonne

  1. Alphons & Annemarit Beantwoorden

   Hi Marjonne, ja, ik heb hier pawpaw gegeten, dat is een vrucht. En een inniminni stukje zee-egel. Dat laatste proefde een beetje zout en ook een beetje zoetig zoals de paw paw. Kusjes Aafje

 2. Milena Roorda-van der Vegt Beantwoorden

  Wauw Aafje! Ik heb het filmpje gezien! Wat doen jullie veel leuke en stoere dingen! Veel plezier!

 3. Marry Beantwoorden

  Jiehaa Aafje, wat stoer zeg! Zo stoer ben ik niet hoor en ook nooit geweest. Liefs, oma Marry

 4. Cristina Timmerman Beantwoorden

  Hoi,Aafje,ik vind jou een hele stoere meid. Veel plezier in Zuid Afrika.Cristina Timmerman(van de oppasdienst)

 5. Liza Beantwoorden

  Waaauw Aaf, wat stoer van jou zeg! Dikke kus van oppas Liza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *