Bedankt!

Lieve vrienden,
Tijdens het verjaardag-/afscheidsfeest bij ons in de tuin, kreeg ik van jullie een groots cadeau. Een dikke enveloppe om misschien wel een ballonvaart te maken of andere mooie mooie dingen te doen tijdens onze reis. Het was lange tijd niet helemaal duidelijk of een ballonvaart wel zou lukken, omdat de meeste organisaties geen jonge kinderen toestaan om mee te gaan. Uiteindelijk is het toch gelukt om met z’n allen een fantastische vaart te maken in Queenstown, zie foto’s hieronder en ook het bericht erover op onze blog (hier).

Maar we konden nog meer leuke dingen doen. Zo zijn we met z’n allen op walvistocht geweest in Knysna, Zuid-Afrika. Hoewel we niet heel veel walvissen gezien hebben, was het toch een bijzondere ervaring met zo’n snelle boot op zee; lees meer erover hier. Wat niet lukte was om te skydiven, maar misschien was ik daar achteraf wel blij mee!

Last but not least, de enveloppe is gebruikt om mijn duikbrevet te halen. Na de positieve ervaring van een proefduik op Heron Island, durfde ik de stap te zetten om verder te gaan. Het was heel gaaf om het te doen, zeker ook omdat Pepijn ook mee was op 2 van de diepzee duiken. Lees hier ons verslag.

Voor al deze dingen: super bedankt! Het waren unieke ervaringen die we ons hele leven mee zullen dragen, geweldig.

Tot snel!

Alphons


4 gedachten over “Bedankt!

 1. Milen Roorda Beantwoorden

  Ontzettend fijn dat jullie er zo van hebben genoten! Wat je zegt, ervaringen voor het leven!! X Milena

 2. Niels Beantwoorden

  Wat geweldig om jullie ervaringen te lezen en wat fantastisch hoe jullie met elkaar genieten van deze unieke reis. De foto’s zijn prachtig om te zien. We kijken uit naar jullie terugkomst en om van jullie en de kids jullie verhalen te horen! Goede terugreis en tot snel!! Groet Amy, Niels, Tim, Woute& Julie.

 3. Niels Beantwoorden

  Wat heerlijk om jullie verhalen te lezen. Geweldig om de foto’s van jullie belevenissen te zien. Wij zijn ontzettend nieuwsgierig naar jullie ervaringen. Tot snel en safe trip home!! Groet Niels, Amy, Tim, Wouter & Julie.

 4. Wouter & Anouk Beantwoorden

  Hi Alphons & Annemarit,

  Een goede reis terug naar huis gewenst!

  Jammer dat we elkaar niet ergens op de globe hebben kunnen treffen… Wij zitten middenin ons Nieuw Zeeland reis en putten regelmatig inspiratie uit jullie blog! Afgelopen nacht stonden we bij Moke Lake bij Queenstown šŸ™‚

  Wij blijven nog even weg, in ieder geval tot en met augustus.

  Groeten Wouter & Anouk

  P.S. Mrs Clark cafĆ© in Riverton had inderdaad de beste koffie van Nieuw Zeeland šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *